Zorgvervoer

-ZORG VERVOER CABCALL-

 

Ook voor vervoer van kwetsbare personen bent U bij Cabcall aan het juiste adres.

Onder kwetsbare personen verstaan wij lichamelijk / verstandelijk beperkte personen, leeftijd nvt.

Wij bij Cabcall bieden U een passende vervoersvorm aan.

Wij ervaren het als zeer positief dat de vaste chauffeur met U een kennis making gesprek doet. Deze service is geheel vrijblijvend.

Dit betekent dat de cliënt een vaste chauffeur krijgt tevens is er een back-up chauffeur beschikbaar , ook dit is altijd dezelfde chauffeur.

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een geldig EHBO / LRH certificaat.

De chauffeurs hebben ruim 25 jaar ervaring met het vervoeren van kwetsbare personen, we nemen ruim de tijd voor de taxirit en we begeleiden de cliënt altijd van ophaal adres tot overdracht bij bestemming.

Om de communicatie van het vervoer zo soepel mogelijk te laten verlopen geeft U altijd eventuele noodzakelijke informatie over cliënt en/of de taxi rit door aan de vaste chauffeur.  

Eventuele wijzigingen worden door ouders/verzorgers van cliënt altijd doorgegeven aan de vaste chauffeur, deze verwerkt de wijziging.

Wij van taxi bedrijf Cabcall vinden het zeer belangrijk dat het vervoer van kwetsbare personen met de uiterste zorg wordt uitgevoerd, U kunt er dan ook op vertrouwen dat dit onze hoogste prioriteit is.

Wij zien het als onze taak om ouders/verzorgers te ontzorgen wat betreft de taxi ritten.

Ook is taxibedrijf Cabcall is leverancier van UWV.

Als u dagelijks een taxi nodig heeft om naar uw werk of school te gaan wordt dat in uitzonderlijke gevallen soms vergoed door het UWV.

Indien u in aanmerking komt voor zo'n vergoeding dan kunnen wij deze ritten voor u verzorgen.

Voordelen hiervan is dat u een vaste chauffeuse krijgt die u dagelijks kan vervoeren, en dat we altijd op de afgesproken tijden klaarstaan.

Dat betekent dus dat u vervoer op maat krijgt!

U kunt altijd een offerte aanvragen voor woon-werk verkeer of schoolvervoer, en de ritten zullen we rechtstreeks declareren bij het UWV.

 

Voor meer info of contact belt u met Dian Hendriks

Telnr: 0615010520.    Of via mail: dian@cabcall.nl